Malo družinsko podjetje

Good4Dogs

Smo malo družinsko podjetje. Od nekdaj smo veliki ljubitelji psov in ti so ob nas praktično celo življenje.

Priprava surove hrane za našega SALa

Trenutno nam družbo dela črn labradorec SAL. Ime Sal smo izbrali iz starega Islandskega jezika in pomeni »duša«. In to tudi v resnici je. Labradorci s svojo neverjetno ljubeznijo in prijaznostjo do vseh, še zlasti pa do svojih lastnikov, neverjetno bogati in razveseljuje naša življenja. 

Ko smo ga kot mladiča kupili pri vzreditelju so vse svoje pse hranili z »kvalitetnimi« briketi, višjega cenovnega razreda. Kljub obljubljeni kvaliteti in visoki ceni nismo dolgo oklevali s spremembo in ga pričeli hraniti s surovo hrano. Meso, kosti in ostalo smo največkrat kupovali pri lokalnem mesarju. To pa vendarle pomeni dodatno delo, nekaj iznajdljivosti in časa.

Zakaj smo začeli s proizvodnjo surove hrane?
priprava hrane za druge lastnike psov

Začetek blagovne znamke Good4Dogs

Nekaj let nazaj, sem pri pripravi hrane pomislil, zakaj nebi poskusili vso to surovo hrano pripravljati v večjih količinah in jo tudi ponuditi vsem ostalim lastnikom psov, ki že ali bi šele radi začeli svoje pse prehranjevati zdravo.

Eni za tak način nima lokalnih mesarjev, pri katerih bi lahko kupili ustrezno meso in ostale sestavine, ki bi bile tudi cenovno sprejemljive, drugi nimajo časa za pripravo takšne hrane.

Po nekaj dnevnem premisleku in brskanju po spletu, sem ugotovil, da na trgu ni ustrezne ponudbe že pripravljene surove hrane. To dejstvo me je še bolj prepričalo, da je odločitev pravilna in tako je nastala naša odlična surova hrana za pse GOOD4DOGS.

Najbolj prodajani izdelki.

6,90

Popoln obrok surove hrane za pse z govedino. 100% naravno, brez dodatkov in konzervansov. Naš najbolj prodajan izdelek!

7,30

Popoln obrok surove hrane za pse z divjačino. 100% naravno, brez dodatkov in konzervansov. Naš najbolj prodajan izdelek!

8,09

100% naravna mleta govedina, zamrznjena v kockah za bolj praktično doziranje in pripravo surovih pasjih obrokov. Sam izdelek ni popoln obrok za psa.

4,68

Goveji vampi, hitro zmrznjeni, vsebujejo probiotike, ki pomagajo pri ohranjanju optimalne črevesne flore psa. Brez konzervansov, umetnih arom in barvil.

7,09

Popoln obrok surove hrane za pse z ovčetino. 100% naravno, brez dodatkov in konzervansov.

7,90

100%naravno zamrznjeno goveje meso v kosih, za pripravo pasje hrane. Sam izdelek ni popoln obrok za psa.

3,81

Goveji sapnik je odličen prigrizek za vašega psa in alternativa surovim kostem. Vsebuje naravni glukozamin, kondroitin in je bogat z omega 3 maščobami.