OBVESILO - DELOVANJE V ČASU COVID-19. več informacij

V zadnjih dneh beležimo izredno povečanje obsega naročil surove hrane, zato drage stranke prosimo, za razumevanje in potrpežljivost pri dostavi naročenih izdelkov Good4Dogs. Prav tako v povezavi dajemo nekaj napotkov, kako ob prevzemu naročila poskrbite za čim večjo varnost in izogib tesnejšim stikom. VEČ INFORMACIJ

NOVI DOSTAVNI POGOJI: dostava se opravi v roku znotraj 7 dni po vsej Sloveniji. Prosimo, da si pravočasno zagotovite hrano za svoje pse. Hvala za vaše razumevanje!

Smo malo družinsko podjetje. Od nekdaj smo veliki ljubitelji psov in ti so ob nas praktično celo življenje.

Trenutno nam družbo dela črn labradorec SAL. Ime Sal smo izbrali iz starega Islandskega jezika in pomeni »duša«. In to tudi v resnici je. Labradorci s svojo neverjetno ljubeznijo in prijaznostjo do vseh, še zlasti pa do svojih lastnikov, neverjetno bogati in razveseljuje naša življenja. Ko smo ga kot mladiča kupili pri vzreditelju so vse svoje pse hranili z »kvalitetnimi« briketi, višjega cenovnega razreda. Kljub obljubljeni kvaliteti in visoki ceni nismo dolgo oklevali s spremembo in ga pričeli hraniti s surovo hrano. Meso, kosti in ostalo smo največkrat kupovali pri lokalnem mesarju. To pa vendarle pomeni dodatno delo, nekaj iznajdljivosti in časa.

Nekaj mesecev nazaj, sem pri pripravi hrane pomislil, zakaj pa nebi poskusili vso to surovo hrano pripravljati v večjih količinah in jo tudi ponuditi vsem ostalim lastnikom psov, ki že ali bi šele radi začeli svoje pse prehranjevati zdravo, pa za tak način nimajo lokalnih mesarjev, pri katerih bi lahko kupili ustrezno meso in ostale sestavine, ki bi bile tudi cenovno sprejemljive, ali pa nimajo časa za pripravo takšne hrane. Po nekaj dnevnem premisleku in brskanju po spletu, sem ugotovil, da na trgu ni ustrezne ponudbe že pripravljene surove hrane. To dejstvo me je še bolj prepričalo, da je odločitev pravilna in tako je nastala naša odlična surova hrana za pse GOOD4DOGS.

Preverite našo kvaliteto in videli boste, psi vam bodo hvaležni!

Radojka

Branko - Good4Dogs

Branko

Sal