Prikaz vseh 3 rezultatov

Odkrijte pasje poslastice Good4Dogs – naravne, surove in zdrave prigrizke za vaše štirinožne prijatelje. Poskrbite za veselje in dobro počutje svojega psa!

Ni na zalogi
5,32

Liofilizirani priboljški za pse - Goveje kocke so narejeni s postopkom liofilizacije, oziroma sušenjem z zamrzovanjem. Pri tem postopku odstranimo vodo iz bioloških in organskih  snovi, ki bi jih s segrevanjem poškodovali, hkrati pa ohranimo njihovo strukturo in sestavo.

5,32

Liofilizirani priboljški za pse - Ribje kocke so narejeni s postopkom liofilizacije, oziroma sušenjem z zamrzovanjem. Pri tem postopku odstranimo vodo iz bioloških in organskih  snovi, ki bi jih s segrevanjem poškodovali, hkrati pa ohranimo njihovo strukturo in sestavo.

Pasje poslastice

Piščančji kremplji 0,5kg

3,79

Piščančji kremplji  niso le izvrsten prigrizek za vašega psa, temveč tudi simbol kakovosti in skrbi. S ponosom ponujamo surovo hrano, ki ima slovensko poreklo in izhaja iz domače reje, kjer se piščanci vzgajajo v naravnem, zdravem okolju. Brez dodanih kemikalij ali umetnih dodatkov, ta prigrizek vašemu ljubljenčku nudi pristen okus in hranilno vrednost, ki jo lahko najdete le v najboljših sestavinah. Naročite piščančje kremplje od good4dogs za zadovoljstvo in zdravje vašega psa.