01

Kako je sestavljena?

02

Kaj so prednosti?

03

Kako začnem?

04

Zadovoljen pes!

Kaj je surova hrana za pse?

Surova hrana za pse je edina biološko ustrezna hrana in pes lahko le s svojim naravnim načinom prehranjevanja v celoti izkoristi svoj potencial.

Od daljne preteklosti, ko so se divji psi skozi evolucijo naravno razvijali, vse do danes, se prebavni organi in presnova pri psu niso spremenili. Naravna evolucija je poskrbela, da pes lahko le s svojim naravnim načinom prehranjevanja v celoti izkoristi svoj genetski potencial. In takšen naravni način prehranjevanja je prehranjevanje izključno s surovo hrano.

Sestave surove hrane Good4Dogs

Naše izkušnje in ugotovitve so nas skupaj s strokovnjaki pripeljale do načina prehranjevanja, ki ga priporočamo in ponujamo z lastnimi izdelki GOOD4DOGS, ki vsebujejo kombinacijo mesa, zelenjave, sadja in lososovega olja.

Več o sestavi surove hrane

Najbolj prodajani izdelki.

6,90

Popoln obrok surove hrane za pse z govedino. 100% naravno, brez dodatkov in konzervansov. Naš najbolj prodajan izdelek!

7,30

Popoln obrok surove hrane za pse z divjačino. 100% naravno, brez dodatkov in konzervansov. Naš najbolj prodajan izdelek!

8,09

100% naravna mleta govedina, zamrznjena v kockah za bolj praktično doziranje in pripravo surovih pasjih obrokov. Sam izdelek ni popoln obrok za psa.

4,68

Goveji vampi, hitro zmrznjeni, vsebujejo probiotike, ki pomagajo pri ohranjanju optimalne črevesne flore psa. Brez konzervansov, umetnih arom in barvil.

7,09

Popoln obrok surove hrane za pse z ovčetino. 100% naravno, brez dodatkov in konzervansov.

7,90

100%naravno zamrznjeno goveje meso v kosih, za pripravo pasje hrane. Sam izdelek ni popoln obrok za psa.

3,81

Goveji sapnik je odličen prigrizek za vašega psa in alternativa surovim kostem. Vsebuje naravni glukozamin, kondroitin in je bogat z omega 3 maščobami.

Že od 2015

Prednosti in vpliv surove hrane na pse

Nraven način prehrane ima mnoge pozitivne učinke na zdravje vašega psa. Že po zelo kratkem času se pri psih, ki so hranjeni s surovo naravno hrano pojavijo prve pozitivne spremembe.

Prednosti surove hrane

30+

Izdelkov

62+

Trgovin

3000+

Zadovoljnih psov

Kako začeti s surovo hrano

Naj vas ne bo strah. Postopen prehod traja od 7 do 10 dni, s tem pa se izognemo prebavnemu stresu, ki se lahko kaže v prebavnih motnjah. 

Preberite naša navodila

Izkušnje uporabnikov Good4Dogs

Želimo razbijati mite o hranjenju s surovo hrano in vam deliti izkušnje naših uporabnikov.

Preberite njihove izkušnje in se prepričajte o prednostih in enostavnosti uporabe surove hrane za pse.

Izkušnje naših uporabnikov
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.