Želimo razbijati mite o hranjenju s surovo hrano in vam deliti izkušnje naših uporabnikov.

Vabimo vas, da nam tudi Vi pomagate pri ozaveščenju in razbijanju mitov o hranjenju psov s surovo hrano. V kolikor hranite surovo in imate pozitivno (ali negativno) izkušnjo, ki bi jo želeli deliti z nami in našimi sledilci, odgovorite na spodnja vprašanja. Vašo izkušnjo bomo objavili na naši spletni strani in FB profilu, vas pa nagradili s KODO ZA 10% POPUST v naši spletni trgovini DELI SVOJO IZKUŠNJO.

 

Veronika Fras

Bulldog Viktor je imel težave s kožo in alergijami, ki pa so po nekaj mesecih hranjenja s surovo hrano izginile. Surovo hrano je takoj sprejel in jo je z veliko večjim užitkom. Od surove hrane Good4Dogs ima najraje govedino v kosih in goveje mleto meso. 

Od surove hrane ima najraje govedino v kosih in goveje mleto meso.

Buldog Viktor

Nives Hriberšek

Nives je svojo psičko s surovo hrano pričela hraniti pred tremi meseci, zaenkrat ima s surovim hranjenjem dobre izkušnje. Razlog za prehod na surovo je bilo dejstvo, da so briketi preveč toplotno predelani in premalo naravni, sama pa za svojo psičko želi le najboljše. Prehod je bil postopen in brez težav, psička surovo hrano obožuje. V prvi vrsti hrani s Good4Dogs,za katero je izvedela preko oddaje Štartaj Slovenija, psički pa najbolj teknejo divjčina, govedina in zeleni vampi

Kako začeti s surovo hrano Good4Dogs

Prehod naj bo postopen in naj traja od nekaj dni, pa do tudi 10 dni. Preberite naš predlog kako opraviti za prehod iz industrijske hrane na surovo, ter kako hraniti vašega psa s surovo hrano.

Kliknite za več.
Surova hrana za pse - Good4Dogs

Naši trije top Izdelki, ki jih priporočamo za vašega psa, so sedaj na voljo v več kot 50 trgovinah SPAR.

Seznam trgovin

Surova hrana Good 4 Dogs

Divjačina 1 kg

5,79

Surova hrana Good 4 Dogs

Govedina 1 kg

5,09

Surova hrana Good 4 Dogs

Goveji vampi 0,5 kg

3,49