Želimo razbijati mite o hranjenju s surovo hrano in vam deliti izkušnje naših uporabnikov.

Vabimo vas, da nam tudi Vi pomagate pri ozaveščenju in razbijanju mitov o hranjenju psov s surovo hrano.

V kolikor hranite surovo in imate pozitivno (ali negativno) izkušnjo, ki bi jo želeli deliti z nami, to lahko storite, ko vam po nakupu v spletni trgovini pošljemo mail z vprašanji o vaši izkušnji.

David Seigner

Izraza Dade in Fergie na fotografiji zagotovo kažeta zadovoljstvo z vašimi produkti. Z vašo surovo hrano ju hranimo približno mesec in pol. Razlika v konsistenci in količini blata, sijoči dlaki in apetitu je velika. Predvsem pa sva tudi midva kot lastnika zelo vesela in izredno zadovoljna, da smo vas našli. Hvala.

Izkušnje uporabnikov surove hrane za pse

Aleksandra Klobučar

Moj shihtzu Roni je k nam prišel pri 4 mesecih, podhranjen, glistav, z garjami v ušesih in težavami s hranjenjem. Nič ni želel jesti. Od lakote je bruhal. Potem sem imela dovolj in sem mu skuhala piščanca, ki ga je dobesedno napadel. Isti dan sem sla po vašo hrano.

S surovo hrano se je vse spremenilo: od obnašanja, hranjenja in energije. Zredil se je, dlaka je mehka, zobki so zrasli in so super beli in močni. Energije ne potroši v celem dnevu, spi celo noč, odvajanje se je zmanjšalo, več je vnosa hranil. Kuža je zdrav, vitalen, poskočen.

Je vse, govedino, piščanca, divjačino in ovčetino. Prehod je bil super lahek in hiter, brez težav. Hvaležna na polno za tole hrano!! Brez nje, ne vem kje bi bili. Hvala!!!!

Izkušnje uporabnikov surove hrane za pse

Špela Toplikar Jakovchevska

Mojemu Bossu skoraj vedno primešam vašo hrano v doma hrano narejeno in brikete (20%). Sedaj nima več prhljaja, driske in groznega zadaha. Blato je super.

Boss je zadovoljen in jaz vesela, ker mu sama pripravljam obroke, ko so zelo hitro pripravljeni. Super ste!

Izkušnje uporabnikov surove hrane za pse

Sara Stih

S surovo hrano Good4Dogs smo psičko začeli hraniti malce pred prvim letom starosti, saj je brikete in kuhano hrano vztrajno zavračala. Ko smo ji ponudili Good4Dogs je psička takoj začela jesti, prva izkušnja je bila super! Sedaj ima veliko lepšo dlako, iz gobčka ji ne smrdi, ima lepše zobe z manj kamna in pridno pridobiva na teži. Za surovo hrano Good4Dogs sem izvedela preko socialnih omrežij in nasvetov prijateljev.

Izkušnje uporabnikov surove hrane za pse

Luka Breznik

Za surovo hranjenje sem vedel že prej, vendar se za to nisem kaj preveč brigal. Psa sem hranil s kvalitetno briketirano hrano, za Good4Dogs sem izvedel šele v oddaji Štartaj Slovenija. S surovo hrano sem začel hraniti pred dvema tednoma, saj verjamem, da je to za njega najbolj naravno. Izkušnje so pozitivne, Darky pri hrani res uživa in jo bolje presnavlja, dlaka je postala svetlejša, največja razlika pa se je pojavila pri zobovju, kar naenkrat so postali beli! Ljudje mislijo, da se surova hrana draga, kar v primerjavi s pozitivnimi učinki sploh ni res.

Izkušnje uporabnikov surove hrane za pse

Maja M.

Mojega zlatega prinašalca hranim s surovo hrano Good4Dogs že dve leti. Priporočila mi jo je znanka. Pričelo pa se je z zdravstvenimi težavami, ki so jih veterinarji neuspešno zdravili pol leta. Z zelenimi vampi pa je bilo bolje že po dveh dneh. Moj ljubljenček težav več nima, hrano obožuje, dlako ima čudovito, sama pa sem nadvse hvaležna, da v naši državi obstaja tak produkt. Čestitke Good4dogs!

Izkušnje uporabnikov surove hrane za pse

Daniel Kosar

Tale lepotec je alergičen na skoraj vse brikete. Ko je njegov lastnik Daniel izvedel za surovo hrano Good4Dogs, je poskusil hraniti s surovo. Pravi, da bi kuža “za surovo meso naredil salto”, če bi bilo treba. Od tedaj opaža veliko lepši kožuh in nima ožuljenih tačk od lizanja, končno pa lahko je in uživa v hrani, na katero ni alergičen in jo obožuje. 

Izkušnje uporabnikov surove hrane za pse

Nives Hriberšek

Nives je svojo psičko s surovo hrano pričela hraniti pred tremi meseci, zaenkrat ima s surovim hranjenjem dobre izkušnje. Razlog za prehod na surovo je bilo dejstvo, da so briketi preveč toplotno predelani in premalo naravni, sama pa za svojo psičko želi le najboljše. Prehod je bil postopen in brez težav, psička surovo hrano obožuje. V prvi vrsti hrani s Good4Dogs,za katero je izvedela preko oddaje Štartaj Slovenija, psički pa najbolj teknejo divjčina, govedina in zeleni vampi

Izkušnje uporabnikov surove hrane za pse

Veronika Fras

Bulldog Viktor je imel težave s kožo in alergijami, ki pa so po nekaj mesecih hranjenja s surovo hrano izginile. Surovo hrano je takoj sprejel in jo je z veliko večjim užitkom. Od surove hrane Good4Dogs ima najraje govedino v kosih in goveje mleto meso. 

Od surove hrane ima najraje govedino v kosih in goveje mleto meso.

Buldog Viktor

Kako začeti s surovo hrano Good4Dogs

Prehod naj bo postopen in naj traja od nekaj dni, pa do tudi 10 dni. Preberite naš predlog kako opraviti za prehod iz industrijske hrane na surovo, ter kako hraniti vašega psa s surovo hrano.

Kliknite za več.
Surova hrana za pse - Good4Dogs
Izkušnje uporabnikov surove hrane za pse

Naši trije top Izdelki, ki jih priporočamo za vašega psa, so sedaj na voljo v več kot 50 trgovinah SPAR.

Seznam trgovin

Surova hrana GOOD4DOGS

Divjačina 1 kg

7,30

Popoln obrok surove hrane za pse z divjačino. 100% naravno, brez dodatkov in konzervansov. Naš najbolj prodajan izdelek!

Surova hrana GOOD4DOGS

Govedina 1 kg

6,90

Popoln obrok surove hrane za pse z govedino. 100% naravno, brez dodatkov in konzervansov. Naš najbolj prodajan izdelek!

Surova hrana GOOD4DOGS

Goveji vampi 0,5 kg

4,68

Goveji vampi, hitro zmrznjeni, vsebujejo probiotike, ki pomagajo pri ohranjanju optimalne črevesne flore psa. Brez konzervansov, umetnih arom in barvil.