Dostava

Dostavo za nas opravlja zunanji pogodbeni partner, podjetje BONA J d.o.o. iz Zagorja ob Savi. Naše izdelke dostavljajo po celi Sloveniji.

Vse informacije o dostavil lahko dobite iz »prve roke« na tel. 03 566 04 84 ali 041 700 180 (ga.Eva) ali na e-mail: distribucija@bona-j.com

Naše izdelke dostavljajo po celi Sloveniji.

Čas in način dostave

Naročila potrdilu plačila posredujemo dostavni službi.

Takojšnja potrditev ob plačilu s kreditno kartico, PayPal, VALÚ ali plačila ob prevzemu.

Za plačila po predračunu je postopek nekoliko daljši.

Dostava se izvrši najkasneje v roku 7 dni.

POMEMBNO: Dostavna služba vas pokliče dan pred dostavo, zato morate biti dosegljivi na telefon, ves čas od predanega naročila. V primeru, da vas dostavna služba ne uspe dobiti na telefon, vam naročenega ne bo dostavila.

Na dan dostave od voznika-kurirja prejmete tudi SMS.

Zamrznjeni izdelki

Zamrznjeni izdelki se dostavljajo v posebnih termičnih posodah, ki zagotavljajo, da se hrana med transportom ne odtali.

Strošek dostave

Pri naročilu nad 45,00 eur brez DDV, je poštnina brezplačna!

Za naročila z nižjo vrednostjo se strošek obračunava glede bruto težo naročila. Strošek dostave je enoten za celo Slovenijo.

Naročilo Cenik dostave (Brez DDV)
do 4,50 Kg 4,50 €
nad 4,50 Kg 5,00 €
Naročilo nad 45€ Brezplačno

Dostava kamorkoli

Naš partner pakete dostavlja na naslov, vnesen ob oddaji naročila. Preden je naročilo dokončno potrjeno in odpremljeno, nas lahko kontaktirate in obvestite, da želite dostavo na drug naslov. Razen, če bo to sporočilo prispelo prepozno, bomo poskrbeli, da bo želja upoštevana in da bo paket prišel na pravi naslov. Nihče ne mara izgubljene prtljage ali paketov.

Ker dostavna služba artikle dostavlja skozi cel dan, se lahko odločite tudi za dostavo na katerokoli drugo ime ali naslov.  Na primer v službo. Če ste ob nakupu za način plačila izbrali gotovinsko plačilo ob dostavi, vas prosimo, da poskrbite, da bo imel prejemnik pošiljke pri sebi dovolj gotovine in če je le možno, točen znesek.

Zadovoljstvo kupcev

Naše poslanstvo je zdrav pes in zadovoljen kupec.

V primeru, da z enim ali drugim niste povsem zadovoljni nas pokličite (040 759 990ali nam pošljite e-mail elektronske pošte in potrudili se bomo še bolj, da napako popravimo.

Če boste z nami zadovoljni povejte vsem, če pa ne, to povejte nam!

Veselimo se sodelovanja z vami!