01

Kako je sestavljena?

02

Kaj so prednosti?

03

Kako začnem?

04

Zadovoljen pes!

Sestava surove hrane za pse

Naše izkušnje in ugotovitve so nas skupaj s strokovnjaki pripeljale do načina prehranjevanja, ki ga priporočamo in ponujamo z lastnimi izdelki GOOD4DOGS, ki vsebujejo kombinacijo mesa, zelenjave, sadja in lososovega olja.

Divji psi so se v naravi prehranjevali pretežno z uplenjeno divjadjo vseh vrst in velikosti. Za njih je to prava pojedina s celotnim truplom živali, vključno z želodcem in celo s kostmi. S tem psi dobijo vse vitamine, minerale, aminokisline in encime v nespremenjeni (nepredelani obliki).

Prehrana psov v preteklosti

Zaradi takšnega načina prehranjevanja se je psu razvilo zobovje z ostrimi podočnjaki, da je lahko uplenil žival, in močnimi kočniki, s katerimi učinkovito drobi kosti in hrustance. Pasje čeljusti nimajo sposobnosti dolgotrajnega žvečenja, saj se čeljust lahko premika samo v smeri gor, dol. Želodec je enostaven, vrečast in razmeroma velik. Črevesje je 6-8 krat daljše od telesne dolžine. Prebava je hitra in hrana se zadržuje v želodcu le nekaj ur.

Sestava hrane GOOD4DOGS

Naše izkušnje in ugotovitve so nas skupaj z Veterinarsko fakulteto v Ljubljani pripeljale do načina prehranjevanja, ki ga priporočamo in ponujamo z lastnimi izdelki GOOD4DOGS, ki vsebujejo:

  • 80% mesa (mišičevje, drobovina, hrustanec, maščoba,…)
  • 15% zelenjave (korenje, peteršilj, zelena)
  • 5 % sadja (jabolka)
  • lososovo olje.

Ogromno pozitivnih izkušenj in zadovoljnih lastnikov psov se je nabralo skozi čas, ko se ukvarjamo s surovo hrano in z njo seveda hranimo svoje pse. Tudi to je garancija in razlog zakaj bi morali  z takim načinom poizkusiti tudi sami.

Najbolj prodajani izdelki.

Govedina 1 kg

6,28

Popolen obrok surove hrane za pse z govedino. 100% naravno, brez dodatkov in konzervansov. Naš najbolj prodajan izdelek!

Divjačina 1 kg

6,64

Surova hrana za pse Good4Dogs DIVJAČINA, hitro zmrznjena, je popolen, 100% naraven obrok za pse. Brez konzervansov, umetnih arom in barvil.

Mleta govedina 2 kg

7,33

100% naravna mleta govedina, zamrznjena v kockah za bolj praktično doziranje in pripravo surovih pasjih obrokov.Sam izdelek ni popoln obrok za psa.

Zeleni goveji vampi 0,5 kg

4,68

Goveji vampi, hitro zmrznjeni, vsebujejo probiotike, ki pomagajo pri ohranjanju optimalne črevesne flore psa. Brez konzervansov, umetnih arom in barvil.

Ovčetina 1kg

6,45

Popolen obrok surove hrane za pse z ovčetino. 100% naravno, brez dodatkov in konzervansov.

-20%
5,78

100%naravno zamrznjeno goveje meso v kosih, za pripravo pasje hrane.Sam izdelek ni popoln obrok za psa.

Goveji sapnik 0,5 kg

3,81

Goveji sapnik je odličen prigrizek za vašega psa in alternativa surovim kostem. Vsebuje naravni glukozamin, kondroitin in je bogat z omega 3 maščobami.