Prikaz vseh 10 rezultatov

Surovo meso za pse lahko uporabite za pripravo surove hrane za psa. V ponudbi več okusov: govedina, divjačina, ovčetina, losos in divjačinske kosti.

Surovo meso - Za pripravo pasje hrane

Mleta divjačina 2kg

11,85

100% naravna mleta divjačina, zamrznjena v kockah za bolj praktično doziranje in pripravo surovih pasjih obrokov. Sam izdelek ni popoln obrok za psa.

Surovo meso - Za pripravo pasje hrane

Mleto konjsko meso 2 kg

14,29

100% konjsko meso je posebej priporočljivo za pse na dieti in pse s preobčutljivostjo, intolerancami ali alergijami na hrano. Izdelek ni popoln obrok za psa, temveč zgolj sestavni del obroka.

Surovo meso - Za pripravo pasje hrane

Mleta ovčetina 2kg

10,59

100% naravna mleta ovčetina, zamrznjena v kockah za bolj praktično doziranje in pripravo surovih pasjih obrokov. Sam izdelek ni popoln obrok za psa.

Surovo meso - Za pripravo pasje hrane

Mleta glava norveškega lososa 0,5kg

2,69

Mleta lososova glava norveškega losoa je odličen vir omega 3,6  nenasičenih maščobnih kislin, mineralov (kalcij, fosfor), ki odlično vplivajo na različne presnovne procese Sam izdelek ni popoln obrok za psa.

Surovo meso - Za pripravo pasje hrane

Divjačinske kosti 0,5 kg

4,60

Surove zmrznjene divjačinske kosti so nujen dodatek osnovni prehrani psa. Vsebuje naravno razmerje med kalcijem in fosforjem.

Ni na zalogi

Surovo meso - Za pripravo pasje hrane

Mlete ovčje kosti 2 kg

4,99

Surove zmrznjene in mlete ovčjekosti so nujen dodatek osnovni prehrani psa. Vsebuje naravno razmerje med kalcijem in fosforjem.

Surovo meso - Za pripravo pasje hrane

Puranji vrat – kos

3,19

Zamrznjen puranov vrat za pse je primeren za za pripravo surovega obroka za vašega psa. Sam izdelek ni popoln obrok za psa!

Surovo meso - Za pripravo pasje hrane

Goveji vampi 2 kg

11,49

Goveji vampi, ki vsebujejo probiotike, kot je Lactobacillus acidophilus, ki pomagajo pri ohranjanju optimalne črevesne flore.

Surovo meso - Za pripravo pasje hrane

Govedina v kosih 2 kg

7,90

100%naravno zamrznjeno goveje meso v kosih, za pripravo pasje hrane. Sam izdelek ni popoln obrok za psa.

Surovo meso - Za pripravo pasje hrane

Mleta govedina 2 kg

8,09

100% naravna mleta govedina, zamrznjena v kockah za bolj praktično doziranje in pripravo surovih pasjih obrokov. Sam izdelek ni popoln obrok za psa.


Surovo meso za pripravo pasje hrane

Pri GOOD4DOGS tudi posamezne vrste mesa za pripravo obrokov, s katerimi lahko sami pripravite obrok za vašega psa.

V ponudbi imamo več okusov: govedina, divjačina, ovčetina, losos in divjačinske kosti. S surovim mesom lahko v kombinaciji s sadjem in  zelenjavo (koren, zelena, jabolko, petršilj,…) ter lososovim oljem pripravite popoln obrok za vašega psa.

Priporočamo, da svojega psa hranite tudi z mesnatimi surovimi kostmi, ki spodbujajo žvečenje in pripomorejo k čiščenju zob in dodajajo prepotrebne minerale še posebej kalcij in fosfor ali obroku dodate naše mlete ovčje kosti.

Prednosti surove hrane

Že po zelo kratkem času se pri psih, ki uživajo surovo hrano, pojavijo prve pozitivne spremembe.
 • Manjša količina in nesmrdeči iztrebki
 • Odprava prebavnih motenj
 • Močni, čisti zobje in dlesni
 • Pes je brez zadaha in ima manj telesnega vonja
 • Sijoča ter gostejša pasja dlaka
 • Pes ima več energije
 • Uravna se telesna teža
 • Psihološko so psi zadovoljni
 • Izboljša se imunski sistem
 • Bistre oči in brez očesnih izcedkov
 • Odprava težav z artritisi

Zdrav pes in manj obiskov pri veterinarju

Prehod na surovo hrano za pse

Prehod iz industrijske (suhe ali konzervirane) hrane za pse na surovo hrano je potrebno prilagoditi starosti psa in njegovem zdravstvenem stanju.Prehod mora biti postopen in zato traja več dni. S postopnim prehodom se izognemo prebavnemu stresu psa, ki se lahko kaže v prebavnih motnjah, predvsem driskah.Več navodil za prehod na surovo hrano.
Surova hrana za pse Good4Dogs

Prehod na surovo hrano je enostaven

Surova hrana je naravna hrana za pse

Divji psi so se v naravi prehranjevali pretežno z uplenjeno divjadjo vseh vrst in velikosti. Za njih je to bila prava pojedina s celotnim truplom živali, vključno z želodcem in celo s kostmi. S to hrano so psi dobijo vse vitamine, minerale, aminokisline in encime v nespremenjeni (nepredelani obliki).Zaradi surovega načina prehranjevanja se je psu razvilo zobovje z ostrimi podočnjaki, da je lahko uplenil žival, in močnimi kočniki, s katerimi učinkovito drobi kosti in hrustance. Pasje čeljusti nimajo sposobnosti dolgotrajnega žvečenja, saj se čeljust lahko premika samo v smeri gor, dol. Želodec je enostaven, vrečast in razmeroma velik. Črevesje je 6-8 krat daljše od telesne dolžine. Prebava je hitra in hrana se zadržuje v želodcu le nekaj ur.

Biološko pravilna hrana za vašega psa