Prikaz vseh 8 rezultatov

Surova hrana za pse GOOD4DOGS predstavlja celovit obrok za vašega psa. Vsi okusi 100% naravni, brez dodatkov, narejeni v Sloveniji.

Surova hrana GOOD4DOGS

Divjačina 1 kg

7,30

Popoln obrok surove hrane za pse z divjačino. 100% naravno, brez dodatkov in konzervansov. Naš najbolj prodajan izdelek!

Surova hrana GOOD4DOGS

Govedina 1 kg

6,90

Popoln obrok surove hrane za pse z govedino. 100% naravno, brez dodatkov in konzervansov. Naš najbolj prodajan izdelek!

Surova hrana GOOD4DOGS

Ovčetina 1kg

7,09

Popoln obrok surove hrane za pse z ovčetino. 100% naravno, brez dodatkov in konzervansov.

Surova hrana GOOD4DOGS

Goveji vampi 0,5 kg

4,68

Goveji vampi, hitro zmrznjeni, vsebujejo probiotike, ki pomagajo pri ohranjanju optimalne črevesne flore psa. Brez konzervansov, umetnih arom in barvil.

Surova hrana GOOD4DOGS

Goveji sapnik 0,5 kg

3,81

Goveji sapnik je odličen prigrizek za vašega psa in alternativa surovim kostem. Vsebuje naravni glukozamin, kondroitin in je bogat z omega 3 maščobami.

Surova hrana GOOD4DOGS

BARF Piščanec z zelenjavo 250g

2,18

Surova hrana za pse Good4Dogs BARF Piščanec z zelenjavo je popoln, 100% naraven obrok za pse. Brez konzervansov, umetnih arom in barvil.

Surova hrana GOOD4DOGS

BARF Puran z zelenjavo 250g

2,18

Surova hrana za pse Good4Dogs BARF Puran z zelenjavo je popolen, 100% naraven obrok za pse. Brez konzervansov, umetnih arom in barvil.

Surova hrana GOOD4DOGS

BARF hrana za mačke 125g

1,99

Surova hrana za mačke Good4Dogs BARF HRANA ZA MAČKE je popoln, 100% naraven obrok za mačke. Brez konzervansov, umetnih arom in barvil.


Surova hrana GOOD4DOGS - celoviti obroki

Naše znanje in izkušnje  so nas  pripeljale do sestavin in načina prehranjevanja, ki ga priporočamo in ponujamo s prvo tovrstno surovo hrano izdelano v Slovenij, GOOD4DOGS.

Izdelki v kategoriji surova hrana za pse GOOD4DOGS, predstavljajo kompleten obrok za vašega psa in je sestavljen iz kombinacije mesa, zelenjave, sadja in lososovega olja.

Prednosti surove hrane

Že po zelo kratkem času se pri psih, ki uživajo surovo hrano, pojavijo prve pozitivne spremembe.
 

 • Manjša količina in nesmrdeči iztrebki
 • Odprava prebavnih motenj
 • Močni, čisti zobje in dlesni
 • Pes je brez zadaha in ima manj telesnega vonja
 • Sijoča ter gostejša pasja dlaka
 • Pes ima več energije
 • Uravna se telesna teža
 • Psihološko so psi zadovoljni
 • Izboljša se imunski sistem
 • Bistre oči in brez očesnih izcedkov
 • Odprava težav z artritisi

Zdrav pes in manj obiskov pri veterinarju

Prehod na surovo hrano za pse

Prehod iz industrijske (suhe ali konzervirane) hrane za pse na surovo hrano je potrebno prilagoditi starosti psa in njegovem zdravstvenem stanju.

Prehod mora biti postopen in zato traja več dni. S postopnim prehodom se izognemo prebavnemu stresu psa, ki se lahko kaže v prebavnih motnjah, predvsem driskah.

Več navodil za prehod na surovo hrano.
 

Surova hrana za pse Good4Dogs

Prehod na surovo hrano je enostaven

Surova hrana je naravna hrana za pse

Divji psi so se v naravi prehranjevali pretežno z uplenjeno divjadjo vseh vrst in velikosti. Za njih je to bila prava pojedina s celotnim truplom živali, vključno z želodcem in celo s kostmi. S to hrano so psi dobijo vse vitamine, minerale, aminokisline in encime v nespremenjeni (nepredelani obliki).

Zaradi surovega načina prehranjevanja se je psu razvilo zobovje z ostrimi podočnjaki, da je lahko uplenil žival, in močnimi kočniki, s katerimi učinkovito drobi kosti in hrustance. Pasje čeljusti nimajo sposobnosti dolgotrajnega žvečenja, saj se čeljust lahko premika samo v smeri gor, dol. Želodec je enostaven, vrečast in razmeroma velik. Črevesje je 6-8 krat daljše od telesne dolžine. Prebava je hitra in hrana se zadržuje v želodcu le nekaj ur.

Biološko pravilna hrana za vašega psa