OBVESILO - DELOVANJE V ČASU COVID-19. več informacij

V zadnjih dneh beležimo izredno povečanje obsega naročil surove hrane, zato drage stranke prosimo, za razumevanje in potrpežljivost pri dostavi naročenih izdelkov Good4Dogs. Prav tako v povezavi dajemo nekaj napotkov, kako ob prevzemu naročila poskrbite za čim večjo varnost in izogib tesnejšim stikom. VEČ INFORMACIJ

NOVI DOSTAVNI POGOJI: dostava se opravi v roku znotraj 7 dni po vsej Sloveniji. Prosimo, da si pravočasno zagotovite hrano za svoje pse. Hvala za vaše razumevanje!

Zakaj pse hraniti s surovo hrano?

Surova hrana je edina biološko ustrezna hrana in pes lahko le s svojim naravnim načinom prehranjevanja v celoti izkoristi svoj genetski potencial.

Prednosti prehranjevanja s surovo hrano

Kako začeti in hraniti s surovo hrano

Vas zanima kako za vašega kužka poteka prehod iz industrijske hrane na surovo? In koliko surove hrane v povprečju pojejo psi?
priporočila za prehod na surovo hrano

Naši trije top Izdelki, ki jih priporočamo za vašega psa, so sedaj na voljo tudi v več kot 50 trgovinah SPAR

Seznam trgovin

Surova hrana Good 4 Dogs

Govedina 1 kg

5,09

Surova hrana za pse z govedino, hitro zmrznjena. Popolen, 100% naraven obrok za pse.

Surova hrana Good 4 Dogs

Divjačina 1 kg

5,79

Surova hrana za pse Good4Dogs DIVJAČINA, hitro zmrznjena, je popolen, 100% naraven obrok za pse. Brez konzervansov, umetnih arom in barvil.

Surova hrana Good 4 Dogs

Zeleni goveji vampi 0,5 kg

3,49

Goveji vampi, hitro zmrznjeni, vsebujejo probiotike, ki pomagajo pri ohranjanju optimalne črevesne flore psa. Brez konzervansov, umetnih arom in barvil.