Prikaz vseh 4 rezultatov

Good4Dogs ponuja surovo hrano za pse, kot so BARF piščanec, puran in gos, brez konzervansov in umetnih dodatkov. Kupite zdaj!

Surova hrana GOOD4DOGS

BARF Piščanec z zelenjavo 250g

2,18

Surova hrana za pse Good4Dogs BARF Piščanec z zelenjavo je popoln, 100% naraven obrok za pse. Brez konzervansov, umetnih arom in barvil.

Surova hrana GOOD4DOGS

BARF Puran z zelenjavo 250g

2,18

Surova hrana za pse Good4Dogs BARF Puran z zelenjavo je popolen, 100% naraven obrok za pse. Brez konzervansov, umetnih arom in barvil.

Surovo meso - Za pripravo pasje hrane

Puranji vrat – kos

3,19

Zamrznjen puranov vrat za pse je primeren za za pripravo surovega obroka za vašega psa. Sam izdelek ni popoln obrok za psa!

Pasje poslastice

Piščančji kremplji 0,5kg

3,79

Piščančji kremplji  niso le izvrsten prigrizek za vašega psa, temveč tudi simbol kakovosti in skrbi. S ponosom ponujamo surovo hrano, ki ima slovensko poreklo in izhaja iz domače reje, kjer se piščanci vzgajajo v naravnem, zdravem okolju. Brez dodanih kemikalij ali umetnih dodatkov, ta prigrizek vašemu ljubljenčku nudi pristen okus in hranilno vrednost, ki jo lahko najdete le v najboljših sestavinah. Naročite piščančje kremplje od good4dogs za zadovoljstvo in zdravje vašega psa.