Prikaz vseh 27 rezultatov

6,9411,59

So vaši dopoldnevi polni obveznosti in ste takrat težko prisotni na domu za prevzem zamrznjene surove hrane GOOD4DOGS za vašega psa? Nudimo vam odlično rešitev - kartonski termo box (Supaso). Nič več skrbi glede prevzema hrane! Termo box zagotavlja, da vas naročena hrana pričaka sveža in zamrznjena na dogovorjenem mestu. ✔️12 ur ohranjanja svežine: Vaša hrana bo ostala zamrznjena do 12 ur, ne glede na zunanje pogoje. ✔️Prilagodljivost glede na vaša naročila: Termo box je na voljo v dveh velikostih.   Manjši termo box (300x300x300mm): primeren je za do 5 kilogramsko pošiljko. Večji termo box (600x400x400mm): primeren je za do 16 kilogramsko pošiljko.

Surova hrana GOOD4DOGS

Divjačina 1 kg

7,30

Popoln obrok surove hrane za pse z divjačino. 100% naravno, brez dodatkov in konzervansov. Naš najbolj prodajan izdelek!

Surova hrana GOOD4DOGS

Govedina 1 kg

6,90

Popoln obrok surove hrane za pse z govedino. 100% naravno, brez dodatkov in konzervansov. Naš najbolj prodajan izdelek!

Surova hrana GOOD4DOGS

Ovčetina 1kg

7,09

Popoln obrok surove hrane za pse z ovčetino. 100% naravno, brez dodatkov in konzervansov.

Surova hrana GOOD4DOGS

Goveji vampi 0,5 kg

4,68

Goveji vampi, hitro zmrznjeni, vsebujejo probiotike, ki pomagajo pri ohranjanju optimalne črevesne flore psa. Brez konzervansov, umetnih arom in barvil.

Surova hrana GOOD4DOGS

Goveji sapnik 0,5 kg

3,81

Goveji sapnik je odličen prigrizek za vašega psa in alternativa surovim kostem. Vsebuje naravni glukozamin, kondroitin in je bogat z omega 3 maščobami.

Surova hrana GOOD4DOGS

BARF Piščanec z zelenjavo 250g

2,18

Surova hrana za pse Good4Dogs BARF Piščanec z zelenjavo je popoln, 100% naraven obrok za pse. Brez konzervansov, umetnih arom in barvil.

Surova hrana GOOD4DOGS

BARF Puran z zelenjavo 250g

2,18

Surova hrana za pse Good4Dogs BARF Puran z zelenjavo je popolen, 100% naraven obrok za pse. Brez konzervansov, umetnih arom in barvil.

Surova hrana GOOD4DOGS

BARF hrana za mačke 125g

1,99

Surova hrana za mačke Good4Dogs BARF HRANA ZA MAČKE je popoln, 100% naraven obrok za mačke. Brez konzervansov, umetnih arom in barvil.

Surovo meso - Za pripravo pasje hrane

Mleta divjačina 2kg

11,85

100% naravna mleta divjačina, zamrznjena v kockah za bolj praktično doziranje in pripravo surovih pasjih obrokov. Sam izdelek ni popoln obrok za psa.

Surovo meso - Za pripravo pasje hrane

Mleto konjsko meso 2 kg

14,29

100% konjsko meso je posebej priporočljivo za pse na dieti in pse s preobčutljivostjo, intolerancami ali alergijami na hrano. Izdelek ni popoln obrok za psa, temveč zgolj sestavni del obroka.

Ni na zalogi
5,32

Liofilizirani priboljški za pse - Goveje kocke so narejeni s postopkom liofilizacije, oziroma sušenjem z zamrzovanjem. Pri tem postopku odstranimo vodo iz bioloških in organskih  snovi, ki bi jih s segrevanjem poškodovali, hkrati pa ohranimo njihovo strukturo in sestavo.

5,32

Liofilizirani priboljški za pse - Ribje kocke so narejeni s postopkom liofilizacije, oziroma sušenjem z zamrzovanjem. Pri tem postopku odstranimo vodo iz bioloških in organskih  snovi, ki bi jih s segrevanjem poškodovali, hkrati pa ohranimo njihovo strukturo in sestavo.

Surovo meso - Za pripravo pasje hrane

Mleta ovčetina 2kg

10,59

100% naravna mleta ovčetina, zamrznjena v kockah za bolj praktično doziranje in pripravo surovih pasjih obrokov. Sam izdelek ni popoln obrok za psa.

Surovo meso - Za pripravo pasje hrane

Mleta glava norveškega lososa 0,5kg

2,69

Mleta lososova glava norveškega losoa je odličen vir omega 3,6  nenasičenih maščobnih kislin, mineralov (kalcij, fosfor), ki odlično vplivajo na različne presnovne procese Sam izdelek ni popoln obrok za psa.

Surovo meso - Za pripravo pasje hrane

Divjačinske kosti 0,5 kg

4,60

Surove zmrznjene divjačinske kosti so nujen dodatek osnovni prehrani psa. Vsebuje naravno razmerje med kalcijem in fosforjem.

Ni na zalogi

Surovo meso - Za pripravo pasje hrane

Mlete ovčje kosti 2 kg

4,99

Surove zmrznjene in mlete ovčjekosti so nujen dodatek osnovni prehrani psa. Vsebuje naravno razmerje med kalcijem in fosforjem.

Surovo meso - Za pripravo pasje hrane

Puranji vrat – kos

3,19

Zamrznjen puranov vrat za pse je primeren za za pripravo surovega obroka za vašega psa. Sam izdelek ni popoln obrok za psa!

Surovo meso - Za pripravo pasje hrane

Goveji vampi 2 kg

11,49

Goveji vampi, ki vsebujejo probiotike, kot je Lactobacillus acidophilus, ki pomagajo pri ohranjanju optimalne črevesne flore.

Surovo meso - Za pripravo pasje hrane

Govedina v kosih 2 kg

7,90

100%naravno zamrznjeno goveje meso v kosih, za pripravo pasje hrane. Sam izdelek ni popoln obrok za psa.

Surovo meso - Za pripravo pasje hrane

Mleta govedina 2 kg

8,09

100% naravna mleta govedina, zamrznjena v kockah za bolj praktično doziranje in pripravo surovih pasjih obrokov. Sam izdelek ni popoln obrok za psa.

Pasje poslastice

Piščančji kremplji 0,5kg

3,79

Piščančji kremplji  niso le izvrsten prigrizek za vašega psa, temveč tudi simbol kakovosti in skrbi. S ponosom ponujamo surovo hrano, ki ima slovensko poreklo in izhaja iz domače reje, kjer se piščanci vzgajajo v naravnem, zdravem okolju. Brez dodanih kemikalij ali umetnih dodatkov, ta prigrizek vašemu ljubljenčku nudi pristen okus in hranilno vrednost, ki jo lahko najdete le v najboljših sestavinah. Naročite piščančje kremplje od good4dogs za zadovoljstvo in zdravje vašega psa.

Prehranska dopolnila

Lososovo olje

10,54

Hladno stiskano olje iz svežega skandinavskega lososa! Visoka vsebnost nenasičenih omega3  maščobnih kislin za močan imunski sistem in zdravje psa.

Prehranska dopolnila

Pasji česen

14,80

PASJI ČESEN je mešanica prvovrstnih sestavin iz ekološke pridelave in hladno stiskanih olj v optimalnem razmerju za pasji organizem. Pakiranje 200g

Prehranska dopolnila

Pasji kokos

14,80

PASJI KOKOS je mešanica prvovrstnih sestavin iz ekološke pridelave in hladno stiskanih olj v optimalnem razmerju za pasji organizem. Pakiranje 200g

NOVO

Prehranska dopolnila

Psyllium Flax

11,50

PSYLLIUM-FLAX se priporoča živalim z občutljivo prebavo. Posebej v primeru prebavnih motenj, napenjanja in težav z analnimi žlezami, v primeru driske ali zaprtja.

Prehranska dopolnila

Zlati kokos

14,80

Namenjen je predvsem pasjim veteranom s sklepnimi težavami in pasjim športnikom ZLATI KOKOS je mešanica prvovrstnih sestavin iz ekološke pridelave in hladno stiskanih olj v optimalnem razmerju za pasji in mačji organizem. Na voljo v 200g pakiranju.